English
 

Welkom

Wanneer een land 30 jaar verdriet en ellende heeft meegemaakt, vraagt de bevolking om hoop. Hoop op een mooie toekomst, hoop op een nieuw begin.

Rehna Foundation wil zich daarvoor inzetten, met name voor de Afghaanse (wees) kinderen. Want de kinderen van vandaag zijn de toekomst van morgen. Om die kinderen een kans op een mooie toekomst te geven, moet men ze de toegang tot educatie bieden. Daarom wil Rehna Foundation, met uw hulp, haar doelstellingen verwezenlijken en deze kinderen weer het licht in het leven laten zien.

Rehna Foundation

   

Nieuws

Adopt & Change a Life

Rehna Foundation heeft sinds 2011 een adoption programma gelanceerd. Het idee is om kinderen die zelf of waarvan de ouders of verzorgers niet in staat zijn om voor hen te zorgen financieel te ondersteunen.  Adopt & Change a Life programma is een onderdeel van de strategie van Rehna Foundation om kinderen in staat te stellen om onderwijs te volgen. Lees meer....

------------------------------------------

De Rehna Foundation film is nu ook online (gratis) beschikbaar voor al onze donateurs/sponsors/friends/geïnteresseerden.
Via onderstaande link van MediaFire kan de Rehna Foundation film gedownload worden.

Veel kijkplezier!

Titel: Students Build a School
Duur: 11 minuten
Auteursrechten: Rehna Foundation

 
     

Download

   
 
Lees meer..
 
             
   

Rehna Foundation
ARIA Award
winnaar 2010

     

© Rehna Foundation 2007-2013 - Disclaimer - Sitemap
Rehna Foundation, Pasteurstraat 39, 5101 TM Dongen. KVK nummer:17221970, ABN- AMRO nummer:436149753
E-mail: info@rehna.nl
Website Designed by: Fazmeer (www.eagleline.nl)