ENGLISH
 

Rehna Foundation; ARIA Award winnaar 2010

De week van 10 mei 2010 was niet zomaar een week voor Rehna Foundation. Na de succesvolle Rehna Foundation Congres-avond, heeft de stichting op vrijdag 14 mei 2010 de ARIA Award voor maatschappelijke betrokkenheid gewonnen.
De Award wordt door de Aria Studentendenvereniging uitgereikt. De Aria studentenvereniging is een studentenvereniging voor Afghaanse studenten maar ook voor studenten van een andere afkomst die interesse hebben in en betrokken zijn bij Afghanistan. Deze vereniging is opgericht door een groep Nederlands-Afghaanse studenten van de Erasmus Universiteit Rotterdam.
Het hoofddoel van de vereniging is om via haar opgebouwde netwerk en organisatie, haar leden de mogelijkheid te bieden zich op cultureel en intellectueel gebied te ontplooien en de onderlinge integratie te bevorderen.
2010 is het tweede jaar waarin de Aria Studentenvereniging de ARIA Award uitreikte. De award is een nationale motiveringsprijs voor top presterende studenten.

Voor de volgende categorieën was een ARIA Award te winnen:
- Zeer goede studieprestaties;
Actieve maatschappelijke betrokkenheid met een duidelijk oog voor zowel Nederland als
  Afghanistan;
- Activiteiten ter uitoefeningen en bevordering van kunst in het algemeen en in de Afghaanse kunst in
  het bijzonder;
- Young Professionals; dienen in een korte tijd een belangrijke ontwikkeling in hun carrière
  doorgemaakt te hebben.

Rehna Foundation won de Award voor de tweede categorie; maatschappelijke betrokkenheid. Het Rehna Team was erg blij met het winnen van deze prijs. Zoals de voorzitter van Rehna Foundation, M. Momand, tijdens de uitreiking zelf al aangaf was Rehna Foundation vorig jaar ook aangemeld voor deze Award, echter hebben wij er toen van afgezien omdat wij vonden dat wij niet voldoende hadden bereikt en dus geen recht hadden op deze prijs. Dit jaar echter kunnen we vol trots zeggen dat we deze prijs verdiend hebben en het erg op prijs stellen dat ons werk ook door de mensen buiten Rehna Foundation gewaardeerd wordt.

Al met al was het een spetterende week voor de stichting.  Zowel het Congres als de ARIA Award geeft het Rehna Team nog meer reden en motivatie om zich in te zetten voor onze doelen, maar ook om onze doelen uit te breiden.

We willen de Aria Studentenvereniging bedanken voor een onvergetelijke uitreiking en ze complimenteren voor het tot stand brengen van een dergelijke Award waarmee wij maar ook vele andere jonge Nederlands-Afghaanse studenten erkenning krijgen voor hun inzet en betrokkenheid.

Voor meer informatie over de Aria Studentenvereniging zie: www.ariastudents.nl

-Het Rehna Foundation Team-

 

© Rehna Foundation 2007-2013 - Disclaimer - Sitemap
Rehna Foundation, Pasteurstraat 39, 5101 TM Dongen. KVK nummer:17221970, ABN- AMRO nummer:436149753
E-mail: info@rehna.nl
Website Designed by: Fazmeer (www.eagleline.nl)